Un tânăr de 28 de ani este autorul accidentului de la Târgoviște, petrecut în data de 28 octombrie, în fața Sălii Sporturilor din localitate. Tânărul a abandonat mașina după accident dar a fost găsit de polițiști. Acesta nu avea drept de a conduce și era sub influența substanțelor psihoactive la momentul accidentului. Acum s-a ales cu dosar penal.

Accidentul a avut loc în data de 28 octombrie (detalii aici www.realitateadedambovita.net), dar șoferul a abandonat mașina după ce a „eșuat” în afara carosabilului.

Conform IPJ Dâmbovița:

Șoferul, un bărbat de 28 de ani, a părăsit locul producerii evenimentului rutier, ulterior fiind identificat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier.

Din cercetări a reieşit că bărbatul în timp conducea un autoturism, pe bulevardul Unirii, din Târgoviște, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de o bordură și de treptele din fața Sălii Sporturilor.

De asemenea, cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat și se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Articolul precedentVideo| Viorel Moldovan îl laudă pe Hagi, înaintea meciului direct din liga I
Articolul următorUpdate| Incendiu puternic la IL Caragiale. O persoană a suferit arsuri grave, după ce locuința i-a luat foc