Jucătoarea americană născută în Bronx, Monique Coker, componentă a echipei de baschet  a CSM Târgoviște, pare să fi revenit aproape de forma care a consacrat-o. După o perioadă mai puțin fastă, marcată de accidentări, starul de 36 de ani, de la CSM Târgoviște, a fost jucătoarea etapei, în runda disputată în 19-20 ianuarie 2019, în prima ligă de bacshet feminin.

Monique Coker, americanca de 1,84 m și 36 de ani, trecută la debutul în carieră și prin WNBA, actualmente la CSM Târgoviște a fost decisivă pentru echipa sa în ultimul meci câștigat de dâmbovițence (CSM Târgoviște-Olimpia Brașov 69-61).

Coker a reușit un double-double, în cele 34 min. și 13 secunde cât a evoluat. Americanca a reușit 17 puncte și 12 recuperări (6 ofensive/6 defensive). 6/14 aruncări reușite din interiorul semicercului, 1/2 de la distanță și 2/3 de la linia de fault. Coker este la primul double-double stagional.

Pentru aceste statistici specialiștii o văd pe Coker ca fiind MVP-ul ultimei etape, din campionatul național de baschet feminin.

CSM Târgoviște va evolua, din nou, abia în data de 02 februarie, pe teren propriu, contra celor de la U Cluj.

„Double-double” definiție:

„Statistică de două cifre reuşită de un jucator, de exemplu 10 recuperări, 14 pase decisive, 22 puncte, sunt „double figure”, iar cifra 9 nu este “double figure”) pentru două din următoarele: puncte marcate, recuperări, pase decisive, intercepţii, etc (de ex. a marcat minimum 10 puncte şi a reuşit minimum 10 recuperări, sau a recuperat 12 mingi şi a dat 11 pase decisive).”

Articolul precedentGermania este cu ochii pe studenții români
Articolul următorDSP Dâmbovița limitează accesul vizitatorilor în spitale, în special în secţiile cu risc