Chindia Târgoviște, echipă ce ocupă, momentan, prima poziție, în clasamentul ligii secunde de fotbal, a primit un cadou financiar, chiar înainte de sărbători. Câte 300.000 de lei vor intra în bugetul clubului, din partea Consiliului Județean Dâmbovița și Primăriei Târgoviște, peste sumele stabilite ca participare la buget, a celor doi acționari principali ai echipei.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Dâmbovița nr.28/25.01.2018  s-a stabilit cotizaţia/contribuţia     bănească pentru anul 2018 a Consiliului Judeţean Dâmboviţa în
cuantum de 1.800.000 lei. Cu același cuantum contribuie, la bugetul anual al clubului, și primăria Târgoviște. Cei 3,6 milioane de lei constituind cea mai mare parte a bugetului echipei.

Printr-o hotărâre a Consiliului Județean Dâmbovița, bugetul va fi  majorat, în data de 20.11.2018, cu suma de 300.000 de lei. Astfel că bugetul, asigurat din fondurile publice (Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște), este de aproximativ 4,2 milioane de lei, pentru anul 2018. În afara echipei de seniori, clubul are grupe de juniori la șapte categorii de vârstă (de la A la G).

Articolul precedentJandarmii montani dâmbovițeni avertizează! Accesul, în zona turistică montană,va fi aproape imposibil
Articolul următorAmenzi de sute de mii de lei pentru munca nedeclarată sau lipsa evidenței orelor prestate de salariați