Duelul din subsolul clasamentului Ligii I de fotbal, dintre Chindia și Voluntari s-a încheiat cu victoria echipei ilfovene. Oaspeții au înscris golul victoriei în minutele de prelungiri.

Iată echipele trimise în teren de cei doi antrenori:

CHINDIA: Moldovan – Martac, Benga, Diallo, Negrea – Piftor, Bic, Rață, Yameogo – Berisha, Ivancic
REZERVE: I. Popescu, Pițian, A. Ioniță, D. Novac, Neguț, Dangubic
ANTRENOR: Viorel Moldovan

VOLUNTARI: Cojocaru – Struna, Pașcanu, Achim, Kocic – Gorobsov, Pablo – Căpățînă, Eric, I. Gheorghe – Simonovski
Rezerve: Rîmniceanu, Armaș, Sanoh, Belu, Laidouni, Tudorie, Țîră
ANTRENOR: Mihai Teja

Prima repriză

Chindia a început în forță dar Berisha (min. 3)   ratat situl din poziție favorabilă de la 14-15 m. Oaspeții au replicat repede si pe contratac  I.Gheorghe la-adepăsit în viteza pe Negrea, rămas ultim fundaș, și a trimis în lateralul lui Dinu Moldovan, reusind deschiderea scorului (min.7). Înainte de pauză, gazdele puteau egala. Ivancic a reluat puțin pe lângă poartă un corner din partea dreaptă. Scoriul pauzei 0-1.

Repriza a doua

Și cea de-a doua jumatate a meciului a început tot în nota de dominare a gazdelor de la Chindia Târgoviște. Dupa o serie de ratări, Chindia a ratat cea mai mare ocazie a reprizei prin  Berisha, care a trimis cu capul din 7 metri puțin pe lângă poarta lui Cojocaru. În ciuda dominării târgoviștenii au izbutit golul egalizator abia în minutul 83, prin Adrian Ioniță, ce a marcat cu o lovitură de cap din marginea careului mic.

Nu avea să se termine 1-1, pentru că Țîră a adus a doua victorie consecutivă a formației pregătite de Mihai Teja, prin cu reușita din minutul 93 al partidei disputate pe „Ilie Oană”. Scor final Chindia-Voluntari 1-2 (0-1)