Atacantul Mihai Neicuțescu a revenit la echipa de liga a doua, Chindia Târgoviște. Tânărul fotbalist revine la Târgoviște după mai puțin de un an, de când a plecat la Dinamo București.

Anunțul revenirii la Chindia a fost făcut pe pagina de socializare a suporterilor echipei Chindia Târgoviște.(FC Chindia Târgoviște)(foto)

Mihai Neicuţescu revenise la Dinamo la începutul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, după ce a fost împrumutat la Chindia Târgovişte, dar Florin Bratu, Claudiu Niculescu şi Mircea Rednic nu s-au bazat pe serviciile lui. Mihai Neicuțescu revine sub formă de împrumut la Chindia Târgoviște, el fiind în continuare jucătorul celor de la Dinamo București. Cota de transfer a lui Mihai Neicuțescu este de 150.000 de euro, conform www.transfermarkt.com. O altă revenire la Chindia Târgoviște, tot de la Dinamo București, atacantul Daniel Popa(foto), nu a fost confirmată de către oficialii clubului dâmbovițean deocamdată.

Chindia Târgoviște, echipă ce a anunțat oficial că se luptă pentru promovarea în prima ligă de fotbal, se află pe locul 5, cu 44 de puncte, la fel ca U Cluj, care e pe 4. Sportul Snagov, echipa de pe prima poziţie, are 46 de puncte.

Articolul precedentJandarmii montani dâmbovițeni au ajutat două familii din Suceava, rămase blocate pe munte
Articolul următorViorel Moldovan: „Cea mai puternică, în momentul de față, este Chindia”