Aproximativ 2.290 de persoane vor participa la cele 138 de programe gratuite de formare profesională pe care le va organiza, în luna aprilie ANOFM.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări, precum: inspector (referent) resurse umane (209), agent de securitate (190), bucătar (179), lucrător în comerţ (177), operator introducere validare si prelucrare date (163), comunicare în limba engleză (70 persoane), ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie publică (70 persoane), contabil (64 persoane), expert achiziţii publice, respectiv îngrijitoare bătrâni la domiciliu (câte 62 de persoane).

De asemenea, judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt Vrancea (182 persoane), Braşov (126 persoane), Dâmboviţa (140 persoane), Bucureşti (140 persoane) şi Satu Mare (98 persoane).

ANOFM precizează că persoanele interesate se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la secţiunea Persoane fizice/Cursuri de formare profesională. AGERPRES

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentDâmbovița. Alte 3 noi cazuri de rujeolă, confirmate în ultima săptămână
Articolul următorPoliţiştii din Găești, cei mai buni din cadrul IPJ Dâmbovița