Adolescenta de 15 ani, din comuna Holboca, județul Iași, care a dispărut de acasă luni, a fost găsită în judeţul Dâmboviţa, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, citat de presa locală.
„În urma activităţilor de investigare desfăşurate de către poliţişti, în seara de 31 iulie spre 1 august, în jurul orei 1,30, minora de 15 ani care a plecat de la domiciliul din comuna Holboca şi nu a mai revenit a fost depistată pe raza comunei Gura Şuţii din judeţul Dâmboviţa, declarând că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Aceasta a fost internată într-un centru de primire minori, urmând a fi încredinţată părinţilor săi”, se precizează în comunicatul IPJ Iaşi.
Potrivit digi24.ro, Alecsandra Ioviţă, de 15 ani, a plecat de acasă luni şi nu a mai revenit. fiind dată dispărută de către tatăl ei. În aceeași zi a fost anuțată dispariția altei fete din Iași, în vârstă de 14 ani, care locuia în comuna Erbiceni. Ulterior, aceasta a fost găsită la prietenul ei, cu 14 ani mai mare.
Articolul precedentCopil rănit grav la Merișu, după ce un fier beton i-a intrat în picior. Elicopterul SMURD a fost solicitat
Articolul următorVacanță la Muzeu – în ce activități vor fi angrenați cei mici