O fată, de 17 ani, a plecat de acasă, sâmbătă seară, de la apartamentul din cartierul Găvana (Pitești) unde locuiește cu chirie, împreună cu sora mai mică, iar de atunci familia nu mai știe nimic de ea. Fata este din comuna Petrești, județul Dâmbovița, după cum informează www.realitateadearges.net

Fata este domiciliată în comuna Petrești, județul Dâmbovița, dar învață la un liceu din Pitești. Minora ar fi plecat voluntar de la apartamentul din Pitești, unde locuiește cu chirie, luând cu ea atât hainele cât și cărțile.

În urmă cu o lună, fata a mai fost plecată de acasă aproximativ o săptămână. Acum, minora a fost pusă în urmărire la nivel national. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

În cursul zilei de 23 noiembrie a.c., GROSU ELENA LOREDANA, de 17 ani, a plecat voluntar de pe raza municipiului Pitești, unde locuiește cu chirie şi nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,58 m înălțime, 43 de kg, ten deschis, fața ovală, păr roșcat, lung, ochi căprui.

Vestimentaţie la momentul plecării: geacă de fâș de culoare gri, blugi albaștri și adidași negri”, informează IPJ Argeș.