Tragedie în localitatea dâmbovițeană Pătroaia, în prima zi din 2020. O minoră de 10 ani a fost transportată în stare gravă la spital după ce a fost găsită inconștientă, în casă, de părinți. Minora a decedat din păcate, la spital. Părinții spun că fata a acuzat dureri de cap și ar fi luat analgezice, după care i s-a făcut rău.

Imagine

Tragedia s-a petrecut la orele serii (1 ianuarie 2020) în satul Pătroaia din comuna Crângurile. Fata de doar 10 ani a fost găsită, în casa în care locuia, în stare de inconștiență, de părinți. Anterior fata ar fi acuzat dureri de cap și ar fi luat un analgezic, spun părinții.

După 25 de minute, de la momentul ingerării pastilelor, părinții au găsit-o în stare de inconștiență, moment în care au sunat la 112.

Ambulanța sosită la fața locului a preluat-o pe minoră în stare de inconștiență. Acesteia i s-au efecuat manvere de resuscitare inclusiv la unitatea medicală unde a fost transportată, Spitalul orășenesc Găești.

Din nefericire medicii nu au reușit să o readucă la viață, pronunțând decesul acesteia , apoximativ în jurul orei 19.30.

Conform polițiștilor minora nu a prezentat urme vizibile de violență pe corp, în momentul în care a fost preluată de amubulanță

Articolul precedentBilanț ANSVSA: Numărul focarelor de pestă porcină africană este în scădere. În Dâmbovița focarele se înmulțesc
Articolul următorÎncepe „balul”, în tenisul feminin mondial. Sorana Cîrstea debutează la Shenzen (China)