Un accident a a avut loc la orele prânzului la Crevedia, în județul Dâmbovița. Un tir și un autoturism au intrat în coliziune, față-spate. În urma impactului o persoană a fost ranită, aparent usor, spun polițiștii.

Imagine

Foto-Accident Crevedia, DN 1 A, 2 martie 2020

Accidentul a avut loc pe DN 1 A, chiar la intrarea în localitatea dâmbovițeană Crevedia, într-o zona intens circulată. Conform celor de la IPJ Dâmbovița, un tir și un autoturism au intrat în coliziune.

Se pare că tir-ul a lovit puternic, din spate, autoturismul. Cauza probabilă a producerii accidentului fiind nepăstrarea distanței regulamentare în mers.

În urma impactului o persoană a fost rănită, la locul accidntului fiind deplasată o ambulanță SMURD. Ambele masini au suferit avarii impoartante, în urma impactului. Traficul nu a fost restricționat, la locul accidentului. La fața locului se continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentSenatorul Adrian Țuțianu (PRO România) candidează pentru șefia CJ Dâmbovița
Articolul următorDescinderi cu mascați, la un târgoviștean ce deținea, fără drept ,spre comercializare, substanțe toxice