Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reținut de Poliție în urma unui scandal în care a omorât o persoană cu un singur pumn. Suspectul l-a lovit atât de tare pe un alt bărbat încât  „i-a provocat o fractură la coloana vertebrală cervicală”.
UPDATE: Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 37 de ani, din localitatea Bungetu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.
„Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este bănuit că, în ziua de 13 iunie, ar fi lovit victima cu pumnul în zona frunții, provocându-i o fractură la coloana vertebrală cervicală”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
Se pare că între agresor și partea vătămată, un bărbat de 50 de ani, din Văcărești, ar fi existat o altercație în urma cu câteva zile, generată de consumul de alcool, iar victima nu ar fi fost de acord cu solicitarea acestuia, respectiv de a nu formula plângere penală pentru lovire sau alte violențe.
Bărbatul reținut va fi prezentat Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Articolul precedentVIDEO Controlor de pe Săgeata Albastră, aproape să fie uitat în gară. Momentul hazliu
Articolul următorDoi tineri, surprinși în momentul în care fură trei biciclete