Mihaela Constantin s-a născut la data de 26 septembrie 1990 în Târgoviște. Ea știe doar că familia sa locuia pe strada Tudor Vladimirescu, la Nr. 15, în Târgovişte, din actele pe care le deține.

„Am fost adoptată de o familie foarte bună și iubitoare malteză. Împreună cu familia mea adoptivă, dorim să începem căutarea părinților și a fraților mei biologici. Avem toate documentele de adopție și din acestea reiese că numele tatălui este CONSTANTIN GHEORGHE și al mamei MARIN MARIA. Locuiau pe strada Tudor Vladimirescu la nr 15 în Târgovişte. Mai aveau doi copii în întreținere de 2 și 3 anișori iar părinții noștri trăiau în concubinaj. Ne dorim foarte mult să îi găsim. Vă rugăm foarte mult să ne ajutați cu o simplă distribuire, sperăm din tot sufletul ca anunțul nostru să ajungă la familia și rudele mele din România. Vă mulțumesc tuturor enorm de mult și vă îmbrațișez cu mult drag”, este anunțul postat de Mihaela pe Facebook.

Anunțul a fost postat pe pagina „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

„Dacă vii în Târgoviște, îi găsești sigur, dar trebuie să fii pregătită sufletește. Familia nu mai locuiește acolo. Posibil să îi găsești în cartierul Priseaca sau Halta Teiș. Orașul e mic, lumea se cunoaște și de multe ori, familiile sunt înrudite. Succes”, i-a transmi Marta Costache.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentBărbat amendat de Poliția Locală după ce a „schimbat aerul” în cartier
Articolul următorReținut pentru violență, lipsire de libertate și ultraj. Și-a sechestrat propria fiică