Vineri, 12 iulie 2019, Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit vizita unei delegații de la Universitatea Tehnologică din Tianjin, China.
În cadrul întâlnirii, oaspeții au prezentat un scurt istoric al Universității din Tianjin și activitatea desfășurată de aceasta în domeniul educației și cercetării. Prorectorul Gabriela Teodorescu a făcut la rândul său o scurtă prezentare a procesului educațional și de formare a sudenților, a activității de cercetare, punând accent pe diferite aspecte relevante în vederea identificării posibilităților de cooperare.
Agenda întâlnirii a inclus și discuții referitoare la acordul de colaborare semnat în vederea desfășurării de activități comune în domeniile educației,  cercetării științifice și culturii, dar și despre proiectul Erasmus, în urma căruia Universitatea „Valahia” speră să primească 10 profesori și studenți de la Universitatea Tehnologică din Tianjin începând cu anul universitar 2019-2020.
Discuțiile s-au încheiat cu vizitarea spațiilor de învățământ din Campusul universitar și Institutul de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară.
Articolul precedentColizine între o mașină și un TIR, pe DN 7. Două persoane rănite
Articolul următorTabără în inima Bucegilor, organizată de Asociația Ecologică Floare de Colț