Anca Alexandrescu vă așteaptă, în această seară, cu o ediție specială a emisiunii Culisele Statului Paralel. La ora 18:00 vor fi dezvăluiri incendiare făcute de Lucian Duță, fostul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, acesta făcea cunoscut modul în care SRI s-a implicat în construirea bazei de date privind cardul de sănătate, dar și cum datele personale ale românilor au fost folosite ilegal, situația nu s-a schimbat. Fostul șef al CNAS a cerut o comisie de anchetă, însă nu a primit niciun răspuns. Dedesupturile acestui scandal uriaș le aflăm în direct, alături de Anca Alexandrescu și Lucian Duță.

Și tot la Culisele Statului paralel aflați de ce țara a fost inundată în urma furtunilor din ultimele zile. De 31 de ani se pompează bani în despăgubiri, dar problema de fond este în continuare ignorată. Există motive reale pentru care situația se repetă la nesfârșit sau e vorba doar despre indolență, prostie și lipsă de viziune? Răspunsul, la ora 18:00, la Culisele Statului Paralel. 

 
Articolul precedent37 de noi infectări cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore! Situația din fiecare județ
Articolul următorPNL a câştigat alegerile la Branişte şi Cojasca, în Dâmboviţa