În contextul în care instituțiile pun lăcătul pe ușă, de teama coronavirusului, anunțând suspendări ale programului de lucru cu publicul, există și excepții. Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița, operator regional pentru servicii de apă și canalizare, pentru județul Dâmbovița, anunță că lucrează în continuare cu clienții (probabil cei care vin să plătească facturile), dar îi roagă pe cei care care au simptome specifice coronavirusului să nu mai vină la sediul instituției.

Anunțul penibil, date fiind circumstanțele, făcut de cei de la Compania de Apă Târgoviste Dâmbovița, a fost transmis în data de 11 martie.

COMUNICAT DE PRESĂ
În contextul actual de răspândire accelerată a virusului COVID-19(coronavirus), Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA, cu sediul în Bd. I. C. Bratianu, nr.50, Târgovişte, face un apel către cetăţenii cu simptome care pot indica infectarea cu coronavirus, în vederea combaterii riscului produs de apariţia şi propagarea unor noi cazuri de infecţie cu COVID-19 (coronavirus), rugându-i să NU se prezinte, în perioada 11.03.2020 – 22.03.2020, la sediul Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA.
Pentru informaţii necesare, vă rugăm să folosiţi următoarele căi de
comunicare:
 Telefonic:
– 0800800168 (gratuit)
– 0245/631824
– 0245/614403
Prin e-mail:
[email protected]
Site-ul oficial www.catd.ro;

Se precizează într-un comunicat de presă, publicat pe site-ul propriu de către cei de la CATD, ce par că, în ciuda temerilor justificate, generate la nivel național de propagarea infecției cu coronavirus, pun în continuare pe primul loc interesele personale, respectiv încasarea de bani de la populatie, ce, în general, achită facturile la ghișeele CATD.

Articolul precedent(Și) Biblioteca Județeană „I.H.Rădulescu” Dâmbovița își închide porțile (16-21 martie)
Articolul următorEXPLOZIE de cazuri confirmate cu COVID-19. Ministerul de Interne: Ne pregătim de SCENARIUL 3! Ce presupune