Polițiștii din Găești și Valea Mare, alături de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins, marți de dimineață, în localitatea Voia, comuna Crângurile, la hoții de lemne.

Oamenii legii au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, la mai multe persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

În urma descinderilor efectuate, polițiștii au indisponibilizat 6 motofierăstraie electrice, 3 topoare, 26 metri cubi de material lemnos și 6 atelaje hipo.0:00

„În această dimineață, 4 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Voia, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, fapte prevăzute de Legea nr. 46/2008 privind Codul Silvic.

Activitățile de cercetare penală au fost desfășurate ca urmare a unei sesizări referitoare la faptul că, în perioada 1-2 octombrie a.c., ar fi fost sustras material lemnos dintr-o pădure.

În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege.

La activitățile desfășurate astăzi au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și polițiști de la Secția nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPercheziţii la hoții de lemne din Dâmbovița
Articolul următorLEGILE PUTERII | România are tot ce îi trebuie aici, între granițele ei! Curaj, demnitate, determinare, iubire și încredere!