Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte a delegat, prin intermediul EUROJUST, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale să acorde sprijin autorităţilor judiciare din Norvegia şi să pună în aplicare un mandat de percheziţie, pus în aplicare un mandat de percheziție, emis în cadrul unui dosar unde prejudiciul cauzat este estimat la 200.000 de euro.

„La data de 11 februarie a.c., în baza delegării Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti, au pus în aplicare un mandat de percheziţie emis de Judecătoria Târgovişte ca urmare a unei cereri de asistenţă judiciară internaţională. Astfel, poliţiştii au descins la o locaţie din Târgovişte unde existau mai multe spaţii de depozitare, închiriate către diverse persoane fizice sau juridice”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma percheziţiei, poliţiştii au constatat că bunurile sustrase din Norvegia (scule electrice şi ale produse) erau depozitate la o altă locaţie, situată tot pe raza municipiului Târgovişte.

De asemenea, miercuri, 20 februarie, poliţiştii au indisponibilizat de la domiciliul unui bărbat 67 de scule şi unelte electrice susceptibile a fi sustrase din Norvegia. Valoarea acestora se ridică la 10.000 de euro.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentMandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiști
Articolul următorAlertă la Băleni. Poliția a fost chemată în urma unei tentative de jaf la un bancomat din Primărie