Polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba- Iulia, efectuează 4 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Folosindu-se de o factură falsă, ar fi încasat peste 70.000 lei, de la o societate comercială din județul Alba care a intenționat să achiziționeze materiale de construcții.

La data de 21 mai 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 4 percheziții, dintre care una în județul Alba, două în județul Argeș și una în județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

Din cercetări a rezultat că, în luna mai a anului 2021, cele 4 persoanele vizate de anchetă ar fi postat un anunț, în numele unei societăți comerciale din județul Giurgiu, oferind, spre vânzare, materiale de construcții.

Ulterior, fiind contactați de reprezentantul unei societăți comerciale din municipiul Alba Iulia, ar fi emis o factură falsă, în numele societății din județul Giurgiu, cu toate că nu ar avea nicio legătură cu aceasta, iar, ulterior, ar fi încasat-o, printr-un virament bancar. 

La percheziţii, participă și polițiști de investigare a criminalității economice din Argeș și Dâmbovița, care sunt sprijiniți de polițiști din structurile pentru acțiuni speciale din Alba și Argeș.

Articolul precedent128.400 doze de vaccin Moderna ajung în România vineri
Articolul următorSub 500 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-COV-2