Peste 15.000 de cetățeni au semnat, în ultimele zile, o petiţie prin care se cere închisoare pentru cei doi adolescenţi din Dâmbovița care au incendiat un câine.

Petiţia a fost creată de Alexandru Nicolae, cutremurat de cruzimea de care au dat dovadă cei doi adolescenţi de la Lăculeţe, judeţul Dâmboviţa.

„Cerem pedepsirea cu inchisoarea celor doi tineri care au incendiat un catelus in Dambovita, sat Laculete!!

Un căţeluş este incendiat fără milă de către un adolescent. Telespectaorul susţine că imaginile au fost filmate la Lăculeţe, în judeţul Dâmboviţa.

Tânărul care dă foc câinelui este filmat de un alt adolescent, care se amuză copios pe seama gestului groaznic făcut de către prietenul său.

Mai întâi, individul a stropit cu benzină căţeluşul, iar apoi i-a dat foc cu ajutorul unei brichete.

Gestul groaznic i-ar putea costa scump pe tinerii implicaţi, aceştia putând fi acuzaţi de cruzime faţă de un animal neajutorat.

oi tineri de 14 și, respectiv 15 ani, sunt cercetați de Poliție după ce au omorât un câine prin incendiere.

Tânărul care dă foc patrupedului are 14 ani și este din localitatea Lăculețe. Prietenul său care a filmat totul are 15 ani și este din Dragodănești.

Cei doi se distrează copios după ce dau foc bietului animal care a murit în chinuri groaznice.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la o persoană care incendiază un cățel, va informăm că la nivelul Poliției Orașului Pucioasa au fost demarate cercetările. În cauza s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art 25 alin 1 lit a (dacă animalul este mort) sau art 25 alin 1 lit e din Legea 205/2004. Au fost identificați 2 tineri bănuiți de comiterea faptei. În prezent se efectuează cercetări”, arată IPJ Dâmbovița.

VIDEO, AICI

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentAccident la Pitaru. Două persoane au ajuns la spital
Articolul următorLiberalii târgovișteni „insistă” și își fac platformă de comunicare on-line