Accidente în serie, la orele serii, pe drumurile din Dâmbovița (12 decembrie). Doi pietoni, un bărbat și o fată de doar 9 ani, au fost accidentați de mașini, la Valea Mare și Săcuieni.

Imagine

Accidentele au avut loc după lăsarea întunericului. La Valea Mare, un pieton a fost acroșat și accidentat, posibil grav, de un autovehicul condus de un bărbat de 34 de ani din Ludești (județul Dâmbovița).

Bărbatul accidentat are 67 de ani și este din județul Bacău.

Cauza probabilă a producerii accidentului este circulația pe partea carosabilă (pieton). Bărbatul accidentat a fost preluat de o Ambulanță și transportat la spital.

Imagine

Accident Valea Mare, 12 decembrie 2019 (sursa foto -facebook, MDI TV)

La o jumătate de oră ( aproximativ oar 19.00), de acest incident, la Săcuieni un autoturism condus de un târgoviștean, ce se deplasa pe ruta Târgoviște-Săcuieni, a accident grav o fată de doar 9 ani.

Copila a traversat neregulamentar, când a fost izbită de mașină, conform primelor date oferite de IPJ Dâmbovița. Copila a fost preluată de o ambulanță, în stare de inconștiență, și transportată la spital.

Articolul precedentDezastru înainte de Crăciun. Focare noi de pestă porcină în patru localități din Dâmbovița
Articolul următorFOTO Accident grav în Prahova, la Brătăşanca, la granița cu Dâmbovița. Trei persoane transportate la spital