„Plus +”, partidul lui Dacian Cioloș, are filială și în Dâmbovița. Cel puțin așa declară reprezentanții formațiunii politice ce anunță, printr-un comunicat de presă, că organizația și-a ales conducerea, în cadrul unei convenții județene.

Cum, până la momentul actual (31 iulie 2019) filiala dâmbovițeană a „Plus+” nu a comunicat absolut nimic, în legătură cu activitatea acestei formațiuni politice, condusă la nivel central de Dacian Cioloș, impresia generală, în județul Dâmbovița, a fost că partidul nu are filială în județ. Nu este așa, spun reprezentanții partidului, indirect, prin intermediul unui comunicat de presă, în care este anunțat faptul că la nivelul județului Dâmbovița a fost aleasă o structură de conducere, în urmă cu câteva zile.

Sursa fotoPlus Dâmbovița

Sâmbătă, 27 iulie 2019, s-a desfășurat cu succes prima Convenție Județeană a PLUS Dâmbovița, eveniment ce marchează parcurgerea cu succes a unei etape extrem de importante pentru organizarea teritorială a partidului la nivelului județului.”

 ” Într-o atmosferă amicală și de competiție colegială, membrii PLUS Dâmbovița și-au desemnat Președintele, în persoana d-lui Daniel Codruț BLAGA, dar și Biroul Județean, din care fac parte Ion Dragoș POPESCU, Marinela Daniela MANEA, Gheorghe Cătălin DUMITRU, Gheorghe Gabriel PITIS, Cătălina Violeta BUȚACU,Ion GHIȚA, Ionuț Alexandru APOSTOL si Marius ȘOLDAN.

Buna desfașurare a activității Filialei Județene PLUS Dâmbovița va fi supravegeată de COMISIA JUDEȚEANĂ DE CENZORI, în componența George ENE, George Bogdan TUDORACHE și Robert Ionuț BARACEA, dar și de COMISIA JUDEȚEANĂ DE INTEGRITATE ȘI ARBITRAJ prin Florea FANACHE, Adrian PAȘCIUC si Viorel MECHEȘ.”

Se spune în comunicatul de presă, ce este însoțit de o fotografie, în care apar însă doar opt persoane, față de cele nouă, ce sunt amintite în comunicatul de presă, astfel că nu putem intui nici măcar dacă este vorba de Biroul de Conducere al Plus Dâmbovița sau alte persoane.