Polițiștii din Dragomirești, Dâmbovița, au demarat procedurile de cercetare penală a unui tânăr de 19 ani din Olteni, comuna Lucieni. Tânărul și-a pus câinii să atace o pisică, apoi a filmat totul și s-a lăudat cu isprava sa.

Filmarea (detalii aici www.realitatededambovita.net) care înfățișează doi câini din rasa ogar, atacând o pisică, la ordinului stăpânului câinilor, a stârnit un val de reacții negative, la adresa proprietarului animalelor, în mediul virtual.

IPJ Dâmbovița a informat, printr-un comunicat de presă, că:

Foto– sediu poliție locală Dragomirești

„Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Rurală Dragomirești, efectuează cercetări față de un tânăr de 19 ani, din localitatea Olteni (lucieni) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” rănirea sau schingiuirea animalelor”, fapt[ prevăzută de Legea nr.205/2004 privind protecția animalelor. Acesta este bănuit că, în urmă cu două săptămâni, în timp ce se afla pe un câmp din apropierea satului Olteni, cu animalele la păscut, ar fi înlesnit rănirea unei pisici de către doi căței”.

Foto– câini atacând o pisică ,la ordinul stăpânului

„Cățeii” sunt de fapt doi câini, din rasa ogar sau metiși de ogar, rasă ce este folosită în special la vânătoare  de animale mici.

Articolul precedentConstrucția Mall-ului de la Târgoviște va fi, în sfârșit, demarată
Articolul următorRovana Plumb infirmă zvonurile, ce anunțau că renunță la șefia PSD Dâmbovița, după ce ajunge în PE