Aproximativ 150 de elevi ai unui liceu târgoviștean au putut să devină pompieri, pentru câteva minute. S-a întâmplat astăzi, 15 aprilie 2019, cu ocazia programului intitulat „Școala altfel”, iar cei care au facilitat această acțiune au fost pompierii de lSU Dâmbovița.

În cadrul Programului “ŞCOALA ALTFEL”, astăzi, 15 aprilie, cca.150 elevi de la Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte au fost oaspeţii Detaşamentului de pompieri Târgovişte din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa.

„Pompierii târgovişteni au stat de vorbă cu cei mici, prezentându-le autospecialele de intervenţie şi echipamentele din dotare.

De asemenea, micuţilor li s-a dat ocazia să devină pompieri pentru câteva minute, urcând la bordul autospecialelor, echipându-se cu casca de pompier şi executând un mic exerciţiu de stingere.

Salvatorii au făcut faţă cu greu “rafalelor” de întrebări venite din partea celor mici, fiind plăcut impresionaţi de entuziasmul şi interesul lor pentru această nobilă profesie.”

După cum se precizează într-un comunicat de presă al celor de la ISU Dâmbovița.

Articolul precedentO nouă întâlnire a Clubului de filosofie, la Biblioteca Județeană
Articolul următorFederația Română de Handbal mulțumește Târgoviștei