CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că vineri,  11.06.2021, în intervalul orar 00:00 – 02:00, ca urmare a unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR, emiterea rovinietelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro și aplicația etarife) și a peajelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro, aplicația etarife și prin punctele de distribuție aparținând Rompetrol Downstream) nu va fi posibilă sau va funcționa cu intermitențe.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, utilizatorii au obligația de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziție de către CNAIR.

Informații cu privire la acestea se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR S.A. – cnadnr.ro, secțiunea Produse/Servicii.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Articolul precedentBilanț coronavirus -10 iunie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore
Articolul următorCopiii implicați în accidentul mortal de pe DN 71 sunt în afara oricărui pericol. Cine a fost îngerul lor păzitor