Jumătatea de nord a județului Dâmbovița va avea parte de ploi abundente (3-4 litri/mp) în după-amiaza zilei de 10 mai, conform unor prognoze ale meteorologilor.

Deși județul Dâmbovița nu se află sub atenționare de tip cod galben de vreme rea, precum alte zone din țară, ploile puternice nu vor lipsi din peisaj la Târgoviște, pe parcursul zilie de 10 mai, iar cerul va fi înnorat și pe parcursul zilei de 11 mai.

Și temperaturile maxime scad semnificativ, astfel că pe parcursul zilei de marți, 10 mai, maximele nu vor depăși valoarea de 17 grade celsius, la Târgoviște. Începând de miercuri,11 mai, temperaturile vor începe să crească din nou, astfel ca sunt anunțate maxime și de 29 de grade, pe parcursul zilei de vineri,13 mai.

Ulterior, cu începere de sămbătă, 14 mai, temperaturle vor reveni la normalul perioade, iar maximele se vor încadra între 17-23 de grade.

 
 
 
 
 
 
 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentStatul face angajări pe bandă rulantă: 2000 de persoane noi în plină criză – În ce instituții sunt cei mai mulți salariați
Articolul următorDâmbovița. Tineri reținuți după ce au furat 10.000 lei din locuinţa unui bărbat