Duminica ora 21.00, premierul României, Ludovic Orban va veni in platoul Jocuri de putere cu planul de redresare economică in care vor fi mobilizate toate resursele financiare pentru marile obiective de infrastructură de transport, de infrastructură energetică, de infrastructură în domeniul sănătăţii, educaţiei, în domeniul comunicaţiilor şi în domeniul agriculturii.

Vom afla in detaliu cum și-a propus guvernul liberal sa negocieze și sa gestioneze împrumuturile nerambursabile și creditele destinate României din fondul de coeziune european, care pot ajunge pana la 33 de miliarde de euro, cât de pregătite sunt instituțiile statului pentru valul al doilea de Covid 19, anunțat ca iminent de Organizația Mondiala a Sanatatii, care este atmosfera politica interna in preambulul alegerilor locale și generale.

Îl vom întreba pe primul ministru și cât de avansate sunt negocierile între partidele de dreapta in vederea unei alianțe capabile sa ofere țării o noua majoritate parlamentara și un guvern stabil, orientat către susținerea valorilor europene și nord atlantice, și mai ales cum definește domnia sa România normala, ca deziderat national! De la 22.00, vom analiza cele mai importante predicate din programul cabinetului Orban împreuna cu Oana Stanciulescu, Ion M Ionita, Constantin Rudnitschi și Sorin Manea!

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLovitură de imagine, pentru târgovișteanca Sorana Cîrstea. Va lucra cu Theo Cercel, preparatorul fizic concediat de Halep
Articolul următorLa doar 2000 de teste încă 325 de cazuri noi de coronavirus. Încă 14 cazuri noi în Dâmbovița