Ca și în ultimii ani, Viorica Dăncilă, de această dată în calitate de prim ministru, participă la slujba de sfințire a apei, Aghiazma Mică, ce are loc la Nucet, în Dâmbovița, cu ocazia sărbătorii Izvorul Tămăduirii. Viorica Dăncilă a venit însoțită de Rovana Plumb și a fost întâmpinată de mai mulți social democrați, la sosirea în comuna dâmbovițeană Nucet.

FotoViorica Dăncilă, sosire Nucet, 3 Mai 2019 (slujbă Izvorul Tămăduirii)

Viorica Dăncilă a mai fost prezentă la Nucet, tot cu ocazia slujbei de Izvorul Tămăduirii, atât în 2015 cât și în 2016. La acel moment, actualul premier al României, era europarlamentar. În 2019 V.Dăncilă a venit, însoțită de Rovana Plumb, în calitate de prim ministru al României, fiind așteptată de mai mulți social democrați, printre care președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea și primarul comunei Nucet, social-democrata Luisa Bărboiu.

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, mitropolitul Târgoviștei, însoţit de un sobor de preoţi şi diaconi, va săvârşi Sfânta Liturghie, la Mânăstirea Nucet, cu ocazia sărbătorii Izvorul Tămăduirii, hramul sfântului aşezământ. După aceea, va avea loc sfinţirea apei sau Aghiasma mică, la locul intitulat “Fântâna de leac”.

Articolul precedent132 de instituţii publice din Dâmboviţa, fără autorizaţie de securitate la incendiu
Articolul următorVideo| Guvernul mutat la Nucet, pentru câteva ore, la slujba aghiasmei Mici, de la Izvorul Tămăduirii