ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 EXIT POLL. Poți afla primul cine va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în direct, la Realitatea Plus și în timp real pe site-ul nostru. Postul nostru de televiziune vă prezintă, duminică seara, la ora 21:00, rezultatele unui sondaj efectuat la ieşirea de la urne de prestigiosul institut de sondare a opiniei publice IRES. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 EXIT POLL. 30 de ani de democraţie! 14 candidaţi! Peste 19 milioane de români! Pentru a opta oară, românii îşi aleg democratic preşedintele. Cine vor fi candidaţii care vor intra în turul al doilea? Duminică, 10 noiembrie 2019, ora 21.00, eşti primul care află!

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 EXIT POLL. Vă invităm să urmăriți duminică, 10 noiembrie 2019, la Realitatea Plus și pe www.realitatea.netrezultatele exit poll-ului IRESInstitutul Român pentru Evaluare şi Strategie. Înfiinţat în 2009, IRES a acoperit cele mai importante evenimente politice ale României din ultimii 10 ani şi a abordat, în numeroase studii, o gamă largă de teme importante din societatea românească. De-a lungul timpului, Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie a pus la dispoziţia publicului peste 100 de sondaje de opinie, care au influențat decisiv viața publică din România.

Metodologie exit poll

Conform lui Vasile Dâncu (fondator IRES), în ziua alegerilor prezidențiale se va folosi o echipă de peste 500 de oameni.

”Vom ajunge la peste 20.000 de interviuri. Ne bucurăm dacă oamenii ne vor răspunde, răspunsurile sunt confidențiale, și cu cât ne răspuns mai multe persoane mai curat mai fi rezultatul nostru și vom afla din timp, mai repede decât numărătoarea oficială, cine s-a calificat în turul II sau dacă cineva câștigă din primul tur, lucru mai puțin probabil”, a mai afirmat fondatorul IRES.

Se spune pe www. realitatea.net

Și pe realitateadedambovita.net, veți putea afla în timp real, care sunt rezultatatele exit poll-ului de duminică, 10 noiembrie. În plus veți putea găsi ce mai importante știri legate de procesul electoral, ce deja a demarat (8 noiembrie) și care se încheie duminică (10 noiembrie).

Articolul precedentVideo| Marian Aioani (20 de ani) este afectat de netitularizarea de la U21, spune Viorel Moldovan
Articolul următorPeste 115.000 de români au votat, în Diaspora, pentru prezidențiale, până la ora 10.30 (9 noiembrie)