Primarul liberal al comunei dâmbovițene Băleni, o comunitate recunoscută pentru producția de legume, este din ce în ce mai apropiat de PRO România. Florea Mușat, edilul șef al comunei Băleni, s-a fotografiat alături de Victor Ponta și conducerea PRO România, la vizita pe care fostul prim ministru o face în Dâmbovița. Primarul comunei Băleni se fotografiase, în urmă cu doar câteva zile, alături de Daniel Constantin, fostul ministru al Agriculturii, prezent la Băleni, la momentul respectiv.

Sursa foto– facebook, politica broaștei

În ceea ce îl privește pe primarul liberal al comunei dâmbovițene Băleni (încercuit roșu) nu se mai poate vorbi de o coincidență și de o speculație gratuită, atunci când se spune că apropierea de Pro România este una evidentă.

Astăzi, 14 martie, la o vizită pe care președintele PRO România,Victor Ponta o face în Dâmbovița edilul șef al comunei Băleni a fost pozat întâmpinând delegația PRO România și ulterior conducând delegația PRO România prin comună.

(foto-facebook ,politica broaștei)                        (foto -facebook, Pro România Dâmbovița)

În urmă cu doar câteva zile (6 martie 2019) edilul șef al comunei Băleni se fotografiase alături de fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, actualmente unul dintre liderii Pro România, la vizita acestuia din urmă în comunitatea păstorită de Florea Mușat. Edilul șef al comunei este ales primar, în 2016, din partea PNL, fiind unul dintre puținii primari liberali din Dâmbovița (19 dintr-un total de 89 de primării), aleși în urma scrutinului din 2016.

Articolul precedentReprezentanții ambasadelor Cubei și Venezuelei, vizită „incognito” la Târgoviște
Articolul următorDosar penal, pentru un bărbat din Petrești ce deținea ilegal articole pirotehnice