Aproximativ 25 de primari PSD din Dâmbovița, ar fi participat la o întâlnire, mai mult sau mai puțin oficială, la sediul din Kiseleff, din București, al PSD.Aceștia s-au întâlnit  cu Codrin Ștefănescu. Invitația, conform surselor, a fost făcută pentru toți primarii PSD din Dâmbovița (aproximativ 70), în contextul în care edilii șefi ar fi semnat, de curând, o scrisoare în care afirmau că îl susțin în continuare pe Adrian Țuțuianu, chiar dacă CEx-ul Național al PSD l-a exclus din partid.

Conform www.bazarmedia.ro, la întrunirea de la București au participat, până la urmă, doar aproximativ 25 de edili șefi, sau șefi de organizații locale ale PSD, din Dâmbovița.La întâlnire s-a discutat  despre situația din sânul organizației județene PSD, transmițându-se că toți membrii PSD Dâmbovița sunt obligați să respecte hotărârea CEx de excludere din partid a fostului președinte PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, dar și pe cea de numire a unui președinte interimar(n.r. Rovana Plumb).

Mulți dintre edilii PSD din Dâmbovița nu au participat la această întâlnire. Primarul Târgoviștei,Cristian Stan, spre exemplu, în același timp și președinte al PSD Târgoviște, cea mai mare organizație din Dâmbovița, afirmând că nici măcar nu știa de această convocare.

Articolul precedentAu „stins” focarul de pestă porcină africană, de la Lucieni. Era singura zonă afectată de PPA,din Dâmbovița
Articolul următorStudenții de la UVT învață să devină antreprenori, sub lupa specialiștilor