Primăria Târgoviște și CJ Dâmbovița participă la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care va avea loc în perioada 21 – 24 februarie la Romexpo, în Bucureşti. Pentru această acțiune a fost alocată suma de 11.243 lei.

În luna mai, echipa de la Curtea Domnească din Târgovişte va fi prezentă şi la „Târgul european al castelelor”, organizat de Primăria Hunedoara şi Castelul Corvinilor.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străînătate, lumea turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvară și de toamna ale TTR.

Ediția de primăvară 2019 este organizată în perioada 21-24 februarie 2019 în Pavilioanele B1 și B2! Pavilionul B1 este dedicat zonelor turistice din România prin intermediul: Administrațiilor Publice Locale, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Județene și Primarii, iar Pavilionul B2 este dedicat Agenții de turism, touroperatori, participări internaționale și servicii turistice.

În aceeși perioada va avea loc în Pavilionul B1 ROMHOTEL – Expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

De asemenea, Târgul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țară noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile în domeniu.

Astfel, în cadrul fiecărei ediții, au loc manifestări conexe organizate de Romexpo și partenerii acestui târg: ANAT – Asociația Națională a Agențiilor de Turism, Camerele de Comerț și Industrie din România, OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentDezastruos! CSM Târgoviște suferă o corecție severă, 41-82, cu CSM Satu Mare
Articolul următorVIDEO Incendiu lângă un depozit de îngrăşăminte şi o benzinărie