Primarul din Braniştea, Marian ţachianu, a preluat mandatul de deputat de Dâmboviţa devenit vacand odată cu alegerea ca europarlamentar a Rovanei Plumb.
“Le mulțumesc dâmbovițenilor pentru încrederea acordată Partidului Social Democrat. Vreau să îi asigur pe locuitorii comunei Braniștea că toate proiectele începute în comună, vor fi continuate. Voi sprijini, cu toată forța, proiectele comunei, ale zonei Titu, dar și ale întregului județ, acum din calitatea de deputat ales în Parlamentul României. Îi asigur pe dâmbovițeni că întreaga echipă de parlamentari social democrați are ca obiectiv prioritar dezvoltarea județului” a declarat deputatul Marian Țachianu, după depunerea jurământului.
Următorul pe lista PSD de candidaţi depusă la alegerile din 2016 era primarul din Voineşti, Gabriel Sandu. Acesta nu a dorit postul de parlamentar, aşa că funcţia a revenit lui Ţachianu. Ultimul pe listă este consilierul judeţean Alin Manole.
Marian Țachianu o înlocuiește în Camera Deputaților pe doamna Rovana Plumb, președintele PSD Dâmbovița, aleasă eurodeputat la alegerile europarlamentare din mai 2019.
Articolul precedentAccident pe DN 71, la Ghergani. Șoferul era băut
Articolul următorLiceele din Dâmbovița unde te primesc cu medie sub 5