Unul dintre puținii primari PNL din Dâmbovița este anunțat ca facând parte din echipa PSD, de acum înainte. Este vorba de primarul comunei Ulmi, Bogdan Tița.

Anunțul a fost făcut de către social democrații dâmbovițeni, imediat după aniversarea zilei comunei dâmbovițene Ulmi. La târgul organizat cu această ocazie, în localitate, primarul PNL Bogdan Tița, a participa alături de echipa de campanie electorală a PSD Dâmbovița, condusă chiar de Rovana Plumb, numărul 1 pe lista de europarlamentare a PSD.

Dealtfel, ulterior evenimentului, pe pagina de facebook a PSD Dâmbovița este anunțat acest lucru.

„Echipa PSD Dâmbovița, condusă de președinta organizației, Rovana Plumb, a fost, astăzi,alături de comuna Ulmi, la cea de-a doua ediție a Zilelor localității. Mulțumim primarului Bogdan Tița pentru primirea călduroasă și îl asigurăm că s-a alăturat echipei câștigătoare. Pentru că și #UlmiMeritaMaiMult

FotoPrimar Ulmi, Bogdan Tița, alături de Rovana Plumb (21 aprilie 2019)

Sursa fotofacebook, PSD Dâmbovița

Poastarea este însoțită de mai multe fotografii, în care primarul apare alături de social democrați. Bogdan Tița(foto) a fost ales edil șef al comunei Ulmi în 2016, candidând din partea PNL Dâmbovița. Oficial acesta nu poate trece la PSD Dâmbovița, semnând o adeziune, pentru că în acest caz și-ar pierde mandatul de edil șef al comunei, așa că, cel mai probabil ,va figura și de acum înainte ca primar PNL, dar fără a mai avea vreo legătură cu această formațiune politică.

Oficial PSD Dâmbovița are 68 de primari în județul Dâmbovița, din cele 89 de primării existente. PNL a câștigat 19 primării, ALDE și UNPR câte o primărie, la alegerile din 2016.

Neoficial, PSD Dâmbovița are însă 76 de primari (din 89 de localități) PNL-ul pierzând cel puțin 5 edili, față de 2016. Cel mai recent caz este cel al primarului Bogdan Tița de la Ulmi.

Articolul precedentGăsit de familie spânzurat, în propria casă
Articolul următorAccident grav, cu trei mașini, în sensul giratoriu de la Gulia, pe DN 7