Cetățeanul străin, principalul suspect, în cazul tragediei de la Gura Șuții se pare că a părăsit teriroriul Românei. Au apărut și primele imagini cu mașina condusă de acesta și deasemnea ultima filmare cu micuța de 11 ani surprinsă în drumul spre casă, în dată de 19 septembrie, la ora 18.16 minute.

După ce au confirmat într-o conferință de presă (amănunte aici realitateadedambovita.net) că principalul suspect în cazul tragediei de la Gura Șuții este un cetățean străin, autoritățile au spus (22 septembrie 2019) că acest va fi interogat ulterior. Se pare însă că (conform unor surse realitatea.net) cetățeanul olandez ar fi plecat din țară, încă din ziua de sâmbătă 22 septembrie, acesta fiind surprins de camerele de supraveghere ale aeroportului Otopeni.

Automobilul suspectului principal

la momentul în care se presupune că ar fi răpit-o pe fetița de la Gura Șuții

Au fost difuzate și primele imagini cu mașina suspectului principal,  dar automobilul a fost returnat la societatea bucureșteană de unde fusese închiriat. Mașina a fost indisponibilizată și se efectuează cercetări pentru a se căuta eventuale urme ce să probeze faptul că ar fi fost folosită în răpirea micuței de 11 ani de la Gura Șuții.

Ultima imagine cu micuța de la Gura Șuții în viață (sursa foto MDI TV)

Micuța de 11 ani din Gura Șuții apare, pentru ultima dată în viață, pe imaginile unei camere de supraveghere private, de la o casă din Gura Șuții, la mometul în care se afla la aproximativ 300 de metri distanță de casă.(21 septembrie ora 18.16 minute). Ulterior aceasta a dispărut, deocamdată toate datele conducând către ideea că a fost răpită, din acest punct, și ulterior ucisă și abandonată pe câmpul unde a fost găsită în data de 22 septembrie 2019.

Articolul precedentVIDEO Primele imagini cu suspectul olandez, acuzat de crima de la Gura Șuții
Articolul următorVIDEO Ultimele imagini cu fetița din Gura Șuții înainte de fie răpită cu o mașină de teren