Un bărbat din Poiana, județul Dâmbovița, a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni, bănuit fiind de lovituri cauzatoare de moarte. În luna octombrie 2018, reținutul, în urma unei altercații, a lovit un alt bărbat, ce a cazut și, în urma unei puternice contuzii al nivelul capului, a decedat ulterior, la un spital din București.

Polițiștii dâmbovițeni, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au reținut astăzi, 28 februarie 2019, pentru 24 de ore, un bărbat din localitatea Poiana, județul Dâmbovița.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul, în data de 13 octombrie 2018,în urma unui conflict spontan (la Poiana), prin acte de violență, ar fi împins victima, un bărbat de 46 de ani, care ar fi căzut și s-ar fi lovit în zona capului. Inițial dosarul penal, conform IPJ Dâmbovița, a fost cu AN (autor necunoscut), dar în urma cercetărilor polițiștii au identificat principalul bănuit.

Bărbatul lovit a decedat în data de 27 octombrie 2018, la un spital din București.

Bărbatul reținut, pentru lovituri cauzatoare de moarte, a fost depus la Centrul de Reținere și Arest preventiv Dâmbovița, urmând ca pe parcursul acestei zile (28 februarie) să fie prezentat Tribunalului Dâmbovița.

Articolul precedentCampanie în școli pentru volei. CSM Târgoviște caută suporteri
Articolul următorAlți doi posesori de arme, din Dâmbovița, s-au ales cu dosar penal