Procurorul General al României, Bogdan Licu, a declarat, conform realitatea.net, că nu s-a primit încă o confirmare oficială a sinuciderii cetățeanului olandez, implicat în cazul de la Gura Șuții. Cazul va fi clasat, a mai declarat acesta, din momentul în care sinuciderea va fi confirmată.

Conform realitatea.net, Bogdan Licu a declarat că:

„E un caz cutremurător. Ancheta se va face pe raza mai multor județe, suspectăm o activitate mai amplă a cetățeanului olandez. Știm de 4 vizite ale lui în România, nu știm încă de complici. A fost în mai multe locuri din țară. Vorbim de o activitate complexă a organelor judiciare, în colaborare cu colegii din Olanda. Ne axăm acum pe traseul acestui individ în România, să identificăm locuri, să identificăm complici, verificăm mai multe piste. Verificăm toate cazurile de dispariție din ultimii 10 ani, controlul va fi finalizat săptămâna viitoare, ar putea să ajute și în acest caz. Nu avem dovada că cetățeanul olandez s-a sinucis, avem doar informații de la colegii olandezi, există un ordin european de anchetă, în interiorul statelor UE s-a pus în mișcare cooperare judiciară”, a declarat procurorul general.

Mai multe detalii aici realitatea.net

Articolul precedentFosta logodnică al lui Johannes Visscher (Joop V.), 47 de ani, bărbatul suspectat de uciderea elevei în vârstă de 11 ani, nu este surprinsă de presupusa sa faptă. Ea a declarat pentru presa din Olanda.
Articolul următorDorel „lovește” și la Târgoviște