De astăzi vremea redevine instabilă, începând cu vestul ţării, pentru ca joi după-amiază întreaga ţară să intre sub incidenţa ploilor.

Miercuri, vremea va fi în general instabilă în regiunile intracarpatice precum și în zonele montane și submontane, unde vor fi înnorări temporar accentuate, local averse și descărcări electrice.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe spații mici, cantitățile de apă înregistrate în intervale scurte de timp sau prin acumulare vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar pe spații mici și la cote mai reduse, în special după orele amiezii, cu o probabilitate mai mare în nord-est.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, de scurtă durată în timpul ploilor, iar în prima parte a intervalului local în sudul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 și 26 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 și 17 grade.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentVIDEO Un bătrân din Gura Foii este considerat un piroman. Și-ar fi dat singur foc la casă
Articolul următor10 articole din plastic ce vor deveni istorie în UE. Decizia, publicată ieri