În luna mai 2019, persoanele interesate să se califice/recalifice prin AJOFM Dâmbovița pot accesa cursuri de formare profesională în mai multe meserii.

Meseriile disponibile sunt: sudor electric, lucrător în structuri pentru construcții, lăcătuș mecanic, operator comandă mașini unelte comandă numerică, ospătar, cosmetician, infirmier, comunicare în limba engleză, operator introducere validare date și lucrător în comerț.

Cursurile vor începe în perioada 15 mai – 22 mai 2019 și sunt organizate atât în Târgoviște cât și în Pucioasa, Cojasca și Moreni.

Participanţii beneficiază de:

– pregătire teoretică şi practică pe toată durata cursului;
– de rechizite şi materiale de instruire, manuale;
– de echipament de protecţie pe timpul instruirii practice, dacă este cazul;
– de abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire sau de decontarea cheltuielilor de transport;
-de consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.

Documentele necesare înscrierii sunt:

– actul de identitate;
– certificatul de naştere;
– actele de studii eliberate în condiţiile legii;
– actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice.

La finalul lunii aprilie, 117 absolvenți ai cursurilor de calificare organizate de AJOFM Dâmbovița, s-au angajat în meseriile în care s-au calificat.

Solicițanții se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1° sau la punctele de lucru din Pucioasa, Titu, Moreni, Găești și Băleni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentÎngrijorare maximă cauzată de vreme. Meciul Chindia-Sportul Snagov ar putea fi amânat
Articolul următorLa Găești se pregăsc sportivi în Jiu Jitsu Brazilian