Consiliul Judeţean Dâmboviţa îi informează pe participanţii la traficul rutier că și săptămâna aceastaa rămân în vigoare restricțiile de circulație în zona de munte, ca urmare a producerii avalanșelor, luna trecută.

Potrivit CJ Dâmbovița, sectorul DJ 713, limită județ Prahova – Cabana Dichiu – intersecție drum Cabana Piatra Arsă, km 6+030 – 16+000 este închis circulației publice pe o perioadă nedeterminată datorită condițiilor meteorologice nefavorabile.

Sectorul km 0+000 – 6+030 se află în administrarea Consiliului Județean Prahova.

De asemenea pe DJ 714A Moroeni – Cabana Căprioara – Valea Brăteiului, traversarea pârâului Rătei, la km 7+600 se realizează pe podul provizoriu din tuburi prefabricate, deoarece podul existent a fost avariat.

„Lucrările la podul nou sunt în derulare. Se vor respecta semnificațiile indicatoarelor rutiere de restricționare a circulației, atât pe sectorul de drum, cât și pe poduri. Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător sezonului rece şi totodată recomandăm atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor. Vă rugăm a vă informa în prealabil asupra condițiilor meteorologice din zonă și în perioadele de atenționare meteorologică de vreme rea prin intermediul A.N.M. Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare și reglementare”, spune autoritatea județeană.

Detalii suplimentare privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine și de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Generală Infrastructură Locală tel. 0245/207625, luni-vineri între orele 08.00-16.00.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentVIDEO Înregistrarea cu bărbatul călcat de două mașini, la interval de câteva secunde
Articolul următorBărbat din Dâmboviţa, răpus de gripă. Numărul deceselor a ajuns la 160