În cei  nouă ani de existență „Asociația Ecologică Floare de Colț”(AEFC) are cu ce să se laude. În cadrul proiectului asociației, denumit „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, program care în cele 80 de etape desfăşurate până acum a implicat 3981 de persoane, a fost bifată ultima acțiune din 2018.

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis”, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, a organizat în perioada 19-21 octombrie 2018, într-o tabără educativă cu acțiuni specifice de voluntariat, un concurs cu probe de turism montan specializat, în Munţii Bucegi – zona Padina.

La sfârșit de săptămână, cei 30 de tineri, cu vârste între 14 și 20 de ani, proveniţi de la mai multe școli sau organizații din județul Dâmbovița, au făcut faţă la provocări, atât în cadrul probelor, cât și al condițiilor meteo.

La finalul taberei, s-a întocmit clasamentul final, iar fiecare echipă a primit câte o cupă, aferentă locului ocupat.”

a precizat Ileana Bocanaciu, președinte AEFC

Această ultimă acțiune din 2018, a adus și mai aproape de borna cu numărul 4000, numărul tinerilor „școliți” în tainele muntelui, de către cei de la „Asociația Floare de colț”.

Articolul precedentAdolescenta dispărută vineri a fost găsită. Este bine dar în poveste a intervenit și un dosar penal
Articolul următorCuantum record. Amenzi contravenționale „fără număr”, în doar două zile