Moș Crăciun este în parteneriat cu Crucea Roșie filiala Dâmbovița, anul acesta. Reprezentanții filialei dâmbovițene de Cruce Roșie anunță că deja s-au pregătit, în colaborare cu Moșul, 1800 de pachete cadou. Cadourile de la Crucea Roșie sunt destinate persoanelor nevoiașe din Dâmbovița, dar și copiilor.

Imagine

Filiala de Cruce Roșie Dâmboviţa are în plină desfășurare programul social ce vizează o serie de acțiuni destinate persoanelor vulnerabile din județul Dâmboviţa.În baza unei hotărâri adoptate de Biroul filialei județene de Cruce Roșie, peste 20 de voluntari au lucrat la asamblarea a 1.800 de pachete cu alimente, care vor fi distribuite persoanelor nevoiașe. 1.440 de pachete sunt destinate unităților administrativ-teritoriale din mediul rural și 360 de pachete celor din mediul urban.

Alimentele vor merge către primăriile din județ care au convenție de colaborare cu Filiala de Cruce Roșie Dâmboviţa, iar mai departe, cu sprijinul primăriilor, la persoanele defavorizate.

De la începutul acestei săptămâni, Filiala de Cruce Roșie Dâmboviţa a demarat distribuirea pachetelor către primării, care trebuie să le ofere beneficiarilor în preajma sărbătorilor de Crăciun. Fiecare pachet cu alimente conține: ulei, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve de carne și dulciuri.

Proiectul MOȘ CRĂCIUN

Imagine

Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița a procedat la începutul lunii decembrie la achiziția produselor şi organizarea unui număr de 4.000 de pachete cu dulciuri care vor fi oferite colindătorilor, cazurilor sociale deosebite şi persoanele beneficiare din  cămine, centre și alte instituții sociale.

În perioada sărbătorilor, voluntarii Crucii Roșii, costumați în Moș Crăciun şi spiriduși, în baza solicitărilor, vor merge la unități de învățământ şi instituții sociale, pentru a face surprize deosebite copiilor.

Se vor efectua deplasări în instituții sociale din întreg județul, unde se vor distribui pachete cu dulciuri pentru persoanele asistate.

Se precizează într-un comunicat al Crucii Roșii Dâmbovița.