Sătenii din Cojeasca, județul Dâmbovița, sunt cu ochii pe orice leuț care se duce pe apa sâmbetei. În 27 iunie au din nou alegeri pentru consiliul local. Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost în comună și a intâlnit oameni supărați pe creșterea prețurilor , dar mai ales pe cheltuielile inutile presupuse de un nou scrutin. În septembrie 2020, PNL a pierdut alegerile. 
În consiliul local au fost aleși 8 consilieri din partea PSD și 7 din partea PNL. Din prima ședință au apărut problemele: au fost validate doar 6 mandate de consilier pentru PSD și 6 consilieri de la PNL. Partidele nu s-au înțeles în privința alegerii viceprimarului, iar consilierii liberali au refuzat să se mai prezinte la ședințe, ceea ce a blocat constituirea Consiliului local Cojeasca și a dus la alegeri anticipate. 
„Oamenii din Cojeasca trebuie să știe că vor plăti din buzunarul lor aceste alegeri, doar pentru că PNL, prin consilierii săi, a vrut dizolvarea Consiliului local. Cojeasca, în momentul de față, nu are aprobat bugetul local, nu poate finanța proiectele atât de necesare comunei. Cojeasca a pierdut un an din cauza PNL, iar acest lucru trebuie taxat prin votul din 27 iunie”, a explicat liderul social democrat dâmbovițean. Corneliu Ștefan s-a declarat convins că localnicii din Cojeasca vor confirma proverbul că „nemulțumitului i se ia darul”.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCod portocaliu de inundații pentru județele Prahova și Dâmbovița, până la ora 24.00
Articolul următorMai multe gospodării și drumuri, inundate în Dâmbovița