Într-o întrunire ce a durat mai bine patru ore membrii BPJ al PSD Dâmbovița, chemați de Adrian Țuțuianu, au decis să îl susțină în continuare pe acesta și să conteste decziile luate în CEx-ul Național al PSD. Deasemenea președintele interimar, Rovana Plumb, este somată să decline numirea impusă de conducerea centrală.

Suținerea, așa cum reise din listele de semnături ( vezi FOTO final articol, subliniat roșu cei care nu au semnat) adică membri ai BPJ, primari, consilieri județeni și locali, de la Târgoviște, dar și parlamentari PSD de Dâmbovița, este menținută pentru Adrian Țuțuianu. Doar câțiva dintre cei trecuți pe liste nu au semnat. Deasemenea există și un document,în opt puncte,  în care, printre altele, se precizează că:

„Noi, întruniți azi, 06 noiembrie 2018, am examinat hotărârile Comitetul Executiv (CEx) Central al Partidului Social Democrat (PSD), din data de 05 noiembrie și am decis următoarele:

  1. Apreciem ca abuzive și nefondate hotărârile CEx vizând excluderea domnilor Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu.
  2. Îl susținem necondiționat și fără rezerve pe domnul Adrian Țuțuianu.
  3. Solicităm conducerii Partidului Social Democrat să dea dovadă de înțelepciune și să revoce această hotărâre abuzivă (excluderea domnilor Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu) care nu face altceva decât să genereze turbulențe periculoase.
  4. Sprijinim toate demersurile pe care Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu înțeleg să le întreprindă, la fel cum ne solidarizăm cu colegii din organizația PSD Ialomița în acțiunile ulterioare.
  5. Semnăm, alături de Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, contestația care va fi adresată Congresului PSD și solicităm analizarea cu celeritate și în condiții de imparțialitate a situației de drept și de fapt.
  6. Apreciem că președinte legitim al PSD Dâmbovița este Adrian Țuțuianu și solicităm Rovanei Plumb să dea dovadă de verticalitate și să decline numirea toxică de președinte interimar al PSD Dâmbovița. Noi, semnatarii acestei declarații, boicotăm orice acțiune politică (Comitet Executiv Județean, BPJ, Conferință Județeană), convocată sau inițiată de conducerea interimară a PSD Dâmbovița impusă abuziv de CEX Național, în data de 5.11.2018.

Președintele interimar al organizației PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a convocat, la rândul, său o întrunire a BPJ al PSD Dâmbovița, în data de 07.11.2018. Deocamdată, conform scrisorii amintite anterior, cei mai mulți dintre membri, reise că nu vor participa la această întrunire.

Articolul precedentO nouă victorie, pentru baschetul târgoviștean. CSM Tgv.- Univ. Cluj 60-51(17-8,12-17,11-14,20-12)
Articolul următorDivorțul a fost prea mult. A sunat la 112 și a spus că își ia viața