Radarele sunt la datorie în Dâmbovița, șoferi rămași pietoni,  polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Au fost organizate 78 patrule și utilizate 70 de mijloace auto, dintre care 6 dotate cu aparate de măsurare a vitezei de deplasare și pentru supravegherea traficului rutier.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 33 de evenimente, dintre care 15 au fost semnalate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 20 de infracțiuni, dintre care 12 au fost contra persoanei și 5 contra patrimoniului.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 213 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 66.375 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Acțiunile de control se vor intensifica în orele următoare.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentNumărul hectarelor raportate ca afectate de secetă, în creştere de la o zi la alta. Ce judeţe au raportat culturi calamitate
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o cunoască