Vineri, 29 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa și de la Secția nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au desfășurat o razie pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
„Astfel, au fost controlate 97 de vehicule și au fost legitimate 120 de persoane. În urma neregulilor descoperite, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.200 de lei, și au reținut un permis de conducere”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au acționat pentru depistarea și sancționarea ilegalităților.
„Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.900 de lei. Din totalul amenzilor, 54 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație, conform O.U.G. 195/2002, 26 pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, și o sancțiune pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice”, mai arată Poliția.
Articolul precedentDouă persoane prinse în timp ce comercializau produse toxice, fără acte
Articolul următorZiua Veteranilor Unității, sărbătorită la Jandarmeria Dâmbovița