Un adevărat record au stabilit polițiștii din Dâmbovița, în weekend-ul tocmai încheiat. În urma unei acțiuni de amploare, pe linia prevenirii, au fost date 459 de sancțiuni contravenționale și au reținut 28 de permise de conducere, dintre care 9 pentru șofat sub influența alcoolului.

Acțiunea polițiștilor dâmbovițeni a avut loc în perioada 1-3 noiembrie 2019. Polițiștii de la rutieră, sprijiniți de efective de la ordine publică, au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului ori a unor substanțelor psihoactive.

Imagine

Foto- Acțiune IPJ Dâmbovița, 1-3 noiembrie 2019

În urma neregulilor descoperite, polițiștii au aplicat 459 de sancțiuni contravenționale și au reținut 28 de permise de conducere, dintre care 9 pentru șofat sub influența alcoolului. De asemenea, polițiștii au constat 6 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Conform statisticilor Poliției dâmbovițene în perioada ianuarie-octombrie a.c., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-au produs 13 accidente de circulație soldate cu rănirea gravă a unei persoane și vătămarea corporală ușoară a altor 15, doar pe raza de competență a polițiștilor dâmbovițeni.

Articolul precedentSTS anunţă cât va dura votul în străinătate. Sunt 25.000 de tablete predate de STS. Votul începe în Australia (5 nov.2019)
Articolul următorCine sunt parlamentarii care au votat Guvernul Orban. Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de învestire în funcție, ale noilor miniștri