Șoferul prins de 5 ori în trei zile fără permis, este din nou liber. Tânărul din Cobia, în vârstă de 23 de ani, fusese arestat preventiv pentru 30 de zile pentru aceeași faptă dar și pentru lovirea unui vecin însă victima și-a restras plângerea.
Lunea trecută, înainte de a fi prins de Poliţie, l-a rugat pe un vecin să îl ducă la spital, iar la întoarcere i-a atacat tatăl cu maceta şi i-a distrus maşina.
Pentru toate acestea, magistraţii nu au mai stat pe gânduri şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului recalcitrant.
Deşi magistraţii se hotărâseră să-l trimită o lună după gratii, vecinul bătut şi-a retras plângerea penală şi, astfel, autorităţile s-au întors de unde au plecat. Victima ar fi motivat, în faţa instanţei, că este rudă cu agresorul şi că nu doreşte să continue scandalul în familie. Asta, deşi tânărul în vârstă de 23 de ani s-ar fi năpustit asupra lui fără niciun motiv, provocându-i răni cu o sabie. A avut nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale.
Sătenii din Cobia spun că bărbatul ameninţă lumea, dă cu pietre din curte şi că este în continuare violent. Ei se tem pentru siguranţa lor şi încearcă să evite gospodăria unde acesta se află sub măsura preventivă.
Articolul precedentSuporter al Chindiei, transportat cu ambulanța la spital
Articolul următorO persoană a fost rănită, într-un accident petrecut pe DN 7