Anamaria Prodan s-a prezentat la tribunal pentru un nou termen în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Femeia de afaceri a fost însoțită de copiii săi care au avut parte de un episod neplăcut.

Sarah și Bebeto au fost surpinși de faptul că Reghe nu i-a salutat. Cei doi au plâns și chiar au mers după tatăl lor în speranța că le va acorda totuși atenție, însă Reghe nu a schițat niciun gest.

Ba mai mult, Reghe a țipat în sala de judecată și a susținut că nu are treabă cu niciun copil decât cu Reghe Jr și asta doar când va decide instanța.

Întâlnirea dintre Reghe și Anamaria Prodan a avut loc la Judecătoria Buftea, acolo unde speră să finalizeze procesul de divorț.

Anamaria Prodan susține că și-ar fi dorit să divorțeze la notar, pentru a accelera procesul. Potrivit acesteia, Laurențiu Reghecampf a refuzat oferta și a considerat că este mai bine să meargă la tribunal. În plus, averea și partajul lor reprezintă probleme reale, care trebuie discutate în instanță.

Articolul precedentReguli noi pentru românii care contestă amenzile contravenționale, inclusiv cele de circulație. Modificări aprobate de Parlament
Articolul următorVolodimir Zelenski, discurs istoric in Parlamentul Romaniei: ”Viitorul nostru e împreună într-o familie europeană”