Reprezentanții a două ambasade latino-americane, Cuba și Venezuela, s-au aflat astăzi la Târgoviște. Vizita nu a fost anunțată de nicio autoritate locală sau județeană și ar fi rămas necunoscută publicului, dacă directorul unei instituții publice din Târgoviște, unde reprezentanții celor două ambasade s-au aflat, nu ar fi postat, pe propria pagină de socializare, fotografii de la eveniment.

Ciprian Prisăcaru, managerul Complexului Turistic de Natație Târgoviște, instituție finanțată și în subordinea Primăriei Târgoviște a făcut publică, pe propria pagină dintr-o rețea de socializare, prezența la Târgoviște a ambasadorului republicii Cuba, Excelența Sa Roberto Cesar Hamilton Magaña. Alături de acesta, din delegație au făcut parte și reprezentanți ai Ambasadei Republicii Venezuela la București, doamna Norma Elisa Sandoval Moreno – secretar 1 al ambasadei și domnul Luis Adolfo Ramirez Tiape – consilier.

 Din fotografii, în care oaspeții apar întâmpinați cu pâine și sare, de gazdele de la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, reiese că vizita era una anunțată, cel puțin gazdelor. Motivul venirii reprezentanților celor două ambasade la Târgoviște este necunoscut, autoritățile locale din Târgoviște sau județul Dâmbovița neanunțând această vizită.

După cum se precizează, în postarea de pe facebook a directorului Complexului de Natație Târgoviște, oaspeții din Cuba și Venezuela:

„Au plecat cu o impresie foarte bună, apreciind investiția, nivelul la care se prezintă și au promis că vor reveni pentru a petrece timp liber la Târgoviște.”

Foto articolsursa facebook, Ciprian Prisăcaru

Articolul precedentDâmbovița. Încă un bărbat a murit din cauza gripei
Articolul următorPrimar PNL, din Dâmbovița, alături de Victor Ponta și Pro România