Drumurile din zona montană a județului Dâmbovița, DJ 713,DJ714 și DJ 713A sunt fie închise, fie cu restricții și atenționări, în această perioada a anului. Traficul rutier este interzis pe DJ 713 dar acest lucru nu are, se pare, nicio importanță. Un accident cu consecințe grave (datorită, în special, configurației terenului) a fost evitată doar grație hazardului.

Conform unui comunicat al IPJ Dâmbovița:

„La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați că un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localității Moroeni, în apropierea Cabanei Dichiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a derapat și s-a izbit de un cap de pod, autoaccidentându-se.Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet.”

Drumurile județene 713 și 714 sunt închise temporar circulației publice, până la asigurarea stării de viabilitate și a siguranței participanților la trafic.

Foto articol (cabana Dichiu, DJ 713, Munții Bucegi)

Articolul precedentBiserica îndeamnă la unitate și la rugăciune. Puiescu: „Ieri și azi a fost numai o etapă a cruciadei”
Articolul următorAutomecanica Moreni își asigură fondurile pentru 2019 din întreținerea șenilatelor vânătorilor de munte